GRATIS verzending v.a. 75 euro

Blog

ophalen bij postNL locatie

Ophalen bij postNL, of bezorging ’s avonds? Dit is sinds kort ook bij ons mogelijk.

Ben je overdag niet thuis, wil je niet dat je buren het pakket voor je aannemen, maar wil je wel je bestelling snel in huis hebben?!  Vanaf vandaag kun je bij een bestelling aangeven bij welke postNL locatie in jouw buurt je je bestelling wilt ophalen, of dat je bestelling ’s avonds bezorgd moet worden. Ook kun je bijv. aangeven dat je pakket niet bij de buren mag worden afgegeven.

Lees verder

nieuwe draadhaakjes en portemonneetjes

brocante draadhaakjes knipportemonnees


Vandaag zijn er weer nieuwe spulletjes binnengekomen! In de grote levering draadhaakjes zaten deze keer ook de zwarte draadhaakjes met een 'torentje'. Deze draadhaakjes hadden we al in de antieke roest variant, en nu dus ook in het zwart. Wat er nu nog aan dit assortiment ontbreekt zijn de brocante witte en brocante grijze variant, maar die volgen snel. Als je daar niet op kunt wachten, kun je die al bij ons bestellen per e-mail. De prijs van deze draadhaakjes is € 2,15 per stuk.

Verder ontvingen we o.a. nog 2 leuke knipportemonneetjes. Ontzettend handig en leuk voor de komende zomer, als je alleen wat kleingeld bij je hebt in het zwembad of op het strand.

Lees verder

gratis verzending

Nee, dit is geen 1 april grap …., maar het is wel héél erg leuk! Tot zondag a.s. betaal je dus géén verzendkosten! Dit geldt voor alle bestellingen boven € 15,00 gemaakt op 1 t/m 3 april 2016 (tot 24.00 uur). Je kortingscode is 1april2016.

Kom dit weekend dus lekker shoppen in onze webwinkel.

Lees verder

Lente Win Actie op Facebook

Het is lente én tijd voor een nieuwe win-actie!

Via onze Facebook-pagina geven wij over een week deze prachtige brocante plantenbak met mooie blauwe druifjes (t.w.v. € 29,50) weg. Wil jij dit winnen? Reageer dan onder het bericht op Facebook. Het enige dat je hoeft te doen is ‘Ja, graag!’ onder dat bericht te schrijven. Verder hoef je niets te doen. Alhoewel ....., het liken en delen van onze Facebook-pagina waarderen we enorm. 

Lees verder