GRATIS verzending v.a. 75 euro

kerst

Kerstversiering en kerstdecoratie Ook voor deze kerst hebben we weer mooie kerstversiering en kerstdecoratie verzameld. De kerstversiering en -decoratie passen in een landelijke, brocante, Scandinavi...
Lees meer

Kerstversiering en kerstdecoratie

Ook voor deze kerst hebben we weer mooie kerstversiering en kerstdecoratie verzameld. De kerstversiering en -decoratie passen in een landelijke, brocante, Scandinavische of industriële stijl. Dit jaar hebben we weer volop houten kerstdecoratie, maar ook is er veel zinken kerstdecoratie en gouden kerstversiering toegevoegd aan het assortiment.

Verbergen lees meer
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 178

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 178

per pagina
Kerstversiering buiten Bij kerstversiering voor buiten denk je vaak aan verlichting. Dat kan met kerstverlichting, maar je kunt ook kleine en grote windlichten gebruiken. Verder hangen veel mensen ee...
Lees meer

Kerstversiering buiten

Bij kerstversiering voor buiten denk je vaak aan verlichting. Dat kan met kerstverlichting, maar je kunt ook kleine en grote windlichten gebruiken. Verder hangen veel mensen een kerstkrans aan de voordeur of voor het raam. Deze kerstkransen kun je zelf maken van groen materiaal, of kant-en-klaar kopen en voorzien van mooie kerstversiering. 

Zinken kerstklokken

De zinken kerstklokken kun je per 2 of per stuk aan de dikke jute koorden ophangen aan bijv. de deur of aan de wand. Ook kun je een kerstklok van zink verwerken in een stoer of sober kerststuk van o.a. takken en mos.

Sterren en engeltjes

Brocante kerstdecoratie als zinken of houten sterren en engeltjes zorgen ervoor dat je in de kerststemming komt. De grote houten sterren kun je bijv. op de vensterbank zetten, of op een kast. De kleinere sterren en engeltjes kun je op hangen in de kerstboom.

Kransen

Met kransen kun je zoveel doen. Je kunt de grote stoere kransen ophangen aan de muur of tegen een wand aanzetten. Een kleinere krans kun je op een schaal leggen, met in het midden een windlicht. Dat staat prachtig op de tafel of een kastje.  

Taartplateaus en etageres

Tijdens de kerstbrunch of het kerstdiner wil je alles mooi presenteren. Daar passen onze zilveren en bronzen taartplateaus en étageres dan goed bij.

Mooie kerstdecoratie tijdens het kerstdiner

Een mooi gedekte kersttafel begint bij het tafelkleed, bijv. een zilveren of gouden tafelkleed. Of als je kleuren wilt combineren, kun je bijv. kiezen voor een blauw tafelkleed met daarover een gouden tafelloper. Of een wit tafelkleed met daarover een zilveren tafelloper. Naast de tafelloper, kun je ook placemats gebruiken. Deze placemats hebben we in verschillende kleuren, waaronder de traditionele kleuren van kerst: zilver en goud.

Verbergen lees meer