Kerstversiering en kerstdecoratie 2022

Mooie kerstdecoratie voor 2022. Voor in of rondom de kerstboom. Voor op de vensterbank of hangend voor het raam. Voor op de schouw of op het dressoir. Voor kerst 2022 hebben we weer mooie kerstversiering en kerstdecoratie verzameld. Ons assortiment kerstversiering en kerstdecoratie past in een landelijke, brocante, of oud-industriële stijl. Voor kerst 2022 is er weer volop houten kerstdecoratie, bijv. kerststerren en kerstengelen van sloophout. Daarnaast is er veel nieuwe zinken kerstdecoratie en gouden kerstversiering toegevoegd aan het assortiment. Vind hieronder de leukste kerstfiguurtjes en kerstbeeldjes, zoals kerstengeltjes en notenkrakers, kerststerren, kerstboompjes, kerstklokken, kerstbellen, kerstkransen en kerstslingers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 153

Van hoog naar laag sorteren

Kerstversiering buiten

Bij kerstversiering voor buiten denk je vaak aan verlichting. Dat kan met kerstverlichting, maar je kunt ook kleine en grote windlichten gebruiken. Verder hangen veel mensen een kerstkrans aan de voordeur of voor het raam. Deze kerstkransen kun je zelf maken van groen materiaal, of kant-en-klaar kopen en voorzien van mooie kerstversiering.

Zinken kerstklokken

De zinken kerstklokken kun je per 2 of per stuk aan de dikke jute koorden ophangen aan bijv. de deur of aan de wand. Ook kun je een kerstklok van zink verwerken in een stoer of sober kerststuk van o.a. takken en mos.

Kerststerren en kerstengeltjes

Met brocante kerstdecoratie zoals zinken of houten kerststerren en kerstengeltjes kom je als snel in de kerststemming. Grote houten sterren of engelen kun je bijv. op de vensterbank zetten, of bovenop een kast. De kleinere sterren en engeltjes kun je ophangen in de kerstboom. Of je hangt de kleine kerststerren en kerstengelen aan een decoratieve tak voor het raam.

Kerstfiguurtjes

Kerstmannetjes, sneeuwpoppetjes, kerstengelen, notenkrakers. Voor kerstdecoratie 2022 hebben we allerlei leuke kerstfiguurtjes uitgezocht. Leuke figuurtjes en beeldjes om op te hangen of neer te zetten.

Kransen

Met kransen kun je zoveel doen. Je kunt grote stoere kransen ophangen aan de muur, of aan de voordeur. Maar ook kun je ze gewoon tegen een wand aanzetten. Een kleinere krans op een schaal, met in het midden een windlicht, combineer je met dennenappels en andere kerstversiering. Daarmee maak je zelf een prachtige kerstdecoratie naar eigen smaak voor op de eettafel of op het dressoir.

Taartplateaus en etageres

Tijdens de kerstbrunch of het kerstdiner wil je alles mooi presenteren. Daar passen onze zilveren en bronzen taartplateaus en étageres dan goed bij.

Mooie kerstdecoratie tijdens het kerstdiner

Een mooi gedekte kersttafel begint bij het tafelkleed, bijv. een zilveren of gouden tafelkleed. Of als je kleuren wilt combineren, kun je bijv. kiezen voor een blauw tafelkleed met daarover een gouden tafelloper. Of een wit tafelkleed met daarover een zilveren tafelloper. Naast de tafelloper, kun je ook placemats gebruiken. Deze placemats hebben we in verschillende kleuren, waaronder de traditionele kleuren van kerst: zilver en goud.