Kerstversiering en kerstdecoratie 2023

Mooie kerstdecoratie voor 2023, voor in of rondom de kerstboom, vind je hier bij Jan&Juup. Leuke kerstversiering voor op de vensterbank of hangend voor het raam. Voor op de schouw of op het dressoir. Ook voor kerst 2023 hebben we weer mooie kerstversiering en kerstdecoratie voor je uitgezocht. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-96 van 225

Van hoog naar laag sorteren

Kerstdecoratie in landelijke, brocante of oud-industriële stijl

Ons assortiment kerstversiering en kerstdecoratie past in een landelijke, brocante, of oud-industriële stijl. Voor komende kerst is er weer volop houten kerstdecoratie, bijv. kerststerren en kerstengelen van sloophout. Daarnaast is er veel nieuwe zinken kerstdecoratie en gouden kerstversiering toegevoegd. Vind hieronder de leukste kerstfiguurtjes en kerstbeeldjes, zoals kerstengeltjes en notenkrakers, kerststerren, kerstboompjes, kerstklokken, kerstbellen, kerstkransen en kerstslingers.

Kerstversiering buiten

Bij kerstversiering voor buiten denk je vaak aan verlichting. Dat kan met kerstverlichting, maar je kunt ook kleine en grote windlichten gebruiken. Verder hangen veel mensen een kerstkrans aan de voordeur of voor het raam. Deze kerstkransen kun je zelf maken van groen materiaal, of kant-en-klaar kopen en voorzien van mooie kerstversiering.

Zinken kerstklokken

De zinken kerstklokken kun je per 2 of per stuk aan de dikke jute koorden ophangen aan bijv. de deur of aan de wand. Ook kun je een kerstklok van zink verwerken in een stoer of sober kerststuk van o.a. takken en mos.

Kerststerren en kerstengeltjes

Met brocante kerstdecoratie zoals zinken of houten kerststerren en kerstengeltjes kom je als snel in de kerststemming. Grote houten sterren of engelen kun je bijv. op de vensterbank zetten, of bovenop een kast. De kleinere sterren en engeltjes kun je ophangen in de kerstboom. Of je hangt de kleine kerststerren en kerstengelen aan een decoratieve tak voor het raam.

Kerstfiguurtjes

Kerstmannetjes, sneeuwpoppetjes, kerstengelen, notenkrakers. Voor kerstdecoratie 2023 hebben we allerlei leuke kerstfiguurtjes uitgezocht. Leuke figuurtjes en beeldjes om op te hangen of neer te zetten.

Kransen

Met kransen kun je zoveel doen. Je kunt grote stoere kransen ophangen aan de muur, of aan de voordeur. Maar ook kun je ze gewoon tegen een wand aanzetten. Een kleinere krans op een schaal, met in het midden een windlicht, combineer je met dennenappels en andere kerstversiering. Daarmee maak je zelf een prachtige kerstdecoratie naar eigen smaak voor op de eettafel of op het dressoir.

Taartplateaus en etageres

Tijdens de kerstbrunch of het kerstdiner wil je alles mooi presenteren. Daar passen onze zilveren en bronzen taartplateaus en étageres dan goed bij.

Mooie kerstdecoratie tijdens het kerstdiner

Een mooi gedekte kersttafel begint bij het tafelkleed, bijv. een zilveren of gouden tafelkleed. Of als je kleuren wilt combineren, kun je bijv. kiezen voor een blauw tafelkleed met daarover een gouden tafelloper. Of een wit tafelkleed met daarover een zilveren tafelloper. Naast de tafelloper, kun je ook placemats gebruiken. Deze placemats hebben we in verschillende kleuren, waaronder de traditionele kleuren van kerst: zilver en goud.