droogbloemen

Droogbloemen en gedroogde grassen

Droogbloemen en gedroogde grassen als decoratie in huis is nu de trend. Je ziet dit in de woonbladen, op de webblogs, en op social media terugziet. En ook zie je het steeds meer terug in allerlei verschillende interieurs. Droogbloemen, gedroogde grassen en pluimen. Ze passen werkelijk in elk interieur. Het is maar net hoe je het decoreert.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Van hoog naar laag sorteren

Droogbloemen webshop

Voor onze webshop zoeken we de allermooiste droogbloemen en gedroogde grassen voor je uit. Daarnaast hebben we ook allerlei verschillende pluimen en gedroogde takken in onze webwinkel.

Boeketten droogbloemen, bosjes droogbloemen, grassen én gedroogde takken, je kunt het allemaal online bij ons bestellen.

Droogbloemen kopen

Het assortiment droogbloemen in onze webshop is groeiende. Wil je dus gedroogde bloemen kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een mooi assortiment dat we de komende maanden nog verder gaan uitbreiden.

Ben jij een echte fan van droogbloemen? Bezoek dan regelmatig deze pagina voor het uitzoeken van onze nieuwste droogbloemen, droogboeketten, grassen en takken.

Droogboeket kopen

Naast de losse droogbloemen die per stuk worden verkocht, en de bosjes gedroogde bloemen, zijn er mooie droogbloem boeketten in onze webshop. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om eigen samengesteld droogbloemen boeket bij ons te bestellen. Kies de bloemen en kleur uit en onze huisbloemist maakt voor jou een prachtig boeket droogbloemen.

 

De droogbloemen winkel voor Nederland en België

Jan&Juup is de droogbloemen winkel voor Nederland en België. Het assortiment dat we nu in onze webwinkel hebben, wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe droogbloemen en aanverwante artikelen. Denk bij aanverwante artikelen aan bijv. de ‘haarlak’ om droogbloemen langer goed te houden, het steekschuim om een bloemstukje te maken, en de lijstjes voor platte droogbloemen.

Droogbloemen bestellen

Je kunt droogbloemen én droogboeketten bij ons online kopen of bestellen. Sommige droogbloemen zijn te delicaat of te groot om te verzenden via een pakketdienst. Die kun je dan altijd bij ons komen afhalen.

Droogbloemen online kopen en afhalen

Afhalen kan in Nieuwveen. Nieuwveen ligt in het noorden van het Groene Hart, en is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop. Dit ligt niet ver van Leiden, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Mijdrecht en Amsterdam. Ook kun je de droogbloem bestellingen afhalen in Houten (nabij Utrecht).

Goedkope droogbloemen

Vanwege het uitgekiende droogproces, zijn droogbloemen over het algemeen niet goedkoop. Zeker niet als je het vergelijkt met verse bloemen. Het verschil met verse bloemen is echter dat je er veel langer plezier van zult hebben. Droogbloemen kunnen namelijk jarenlang goed blijven, mits je er goed mee omgaat. Lees hier meer over in onze blog.

Droogbloemen steekschuim

Voor het zelf maken van bloemstukken bieden we speciaal droog steekschuim in de webshop aan.