Droogbloemen en gedroogde grassen

Droogbloemen en gedroogde grassen en pampas pluimen als decoratie in huis is nog steeds een trend. Ze zijn in tegenstelling tot verse bloemen niet alleen prachtig, maar ook onderhoudsvrij. Je hoeft ze geen water te geven en ze zijn lang houdbaar. Daarnaast passen ze in elk interieur. Het is maar net hoe je de bloemen, grassen en pluimen decoreert: als droogboeket, droogbloemenkrans of een paar takjes of takken in een vaas.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 73

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 14,95
 2. € 7,95
 3. € 27,50
 4. € 14,95
 5. € 39,50
 6. € 39,50
 7. € 8,95
 8. € 8,95
 9. € 9,95
 10. € 9,95
 11. € 9,50
 12. € 12,95
 13. € 14,95
 14. € 39,50
 15. vanaf € 9,25
 16. vanaf € 24,50
 17. € 39,50
 18. € 9,75

Droogbloemen webshop

In onze webshop vind je de mooiste droogbloemen en gedroogde grassen. Daarnaast hebben we ook nog allerlei verschillende pluimen en gedroogde takken in onze webwinkel.

Droogboeketten, bosjes droogbloemen, droogbloemenkransen, minibosjes, grassen én gedroogde takken. Vind jouw favoriete droogbloemen in onze webwinkel, en bestel ze eenvoudig en snel online.

Losse droogbloemen kopen

Ben je op zoek naar gedroogde bloemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een mooi assortiment dat regelmatig wordt vernieuwd met nieuwe soorten. Dus ben jij een echte fan van droogbloemen? Bezoek dan regelmatig deze pagina voor het uitzoeken van de nieuwste droogbloemen, droogboeketten, grassen en takken.

Droogbloemen boeket kopen

Naast de losse droogbloemen die per stuk worden verkocht, en de bosjes gedroogde bloemen, zijn er mooie droogboeketten in onze webshop verkrijgbaar. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om eigen samengesteld droogbloemen boeket bij ons te bestellen. Kies de bloemen en kleur uit en onze huisbloemist maakt voor jou een prachtig boeket droogbloemen.

 

De droogbloemen winkel voor Nederland en België

Jan&Juup is de droogbloemen winkel voor Nederland en België. Het assortiment dat we nu in onze webwinkel hebben, wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe droogbloemen en aanverwante artikelen. Denk bij aanverwante artikelen aan bijv. de ‘haarlak’ om droogbloemen langer goed te houden, het steekschuim om een bloemstukje te maken, en de lijstjes voor platte droogbloemen.

Droogbloemen bestellen

Je kunt droogbloemen én droogboeketten bij ons online kopen of bestellen. Sommige droogbloemen, zoals o.a. de grote berenklauwtakken, zijn te delicaat of te groot om te verzenden via een pakketdienst. Die kun je dan altijd bij ons komen afhalen.

Droogbloemen online kopen en afhalen

Afhalen kan in Nieuwveen. Nieuwveen ligt in het noorden van het Groene Hart, en is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop. Dit ligt niet ver van Leiden, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Mijdrecht en Amsterdam.

Goedkope droogbloemen

Vanwege het uitgekiende droogproces, zijn droogbloemen over het algemeen niet goedkoop. Zeker niet als je het vergelijkt met verse bloemen. Het verschil met verse bloemen is echter dat je er veel langer plezier van zult hebben. Je kunt er enorm lang van genieten. Droogbloemen kunnen namelijk jarenlang goed blijven, mits je er goed mee omgaat. Lees hier meer over in onze blog.

Droogbloemen steekschuim

Voor het zelf maken van bloemstukken bieden we speciaal droog steekschuim in de webshop aan.