Over Jan&Juup

2010. Het jaar dat het idee van onze webwinkel ontstond. Een webwinkel in landelijke, brocante en industriële woonaccessoires en tuindecoratie. Wij, Claudia en Marian (als kinderen Juup en Jan genoemd) zochten een nieuwe uitdaging. Eén van ons was ervaren in woonstyling. De ander had ervaring in marketing, Tijdens onze vele gesprekken - daar zijn tenslotte zussen voor - besloten we er samen voor te gaan. Webwinkel Jan&Juup was geboren!

Claudia hield van een landelijk, Scandinavisch interieur in rustige kleuren als wit, grijs, bruin en natuurlijke materialen. Brocante gebruikte zij om unieke hoekjes te creëren. Deze mix van landelijk, brocante en Scandinavisch was de woonstijl die wij in onze webwinkel terug wilden laten komen. Na een paar maanden voorbereiding ging onze webwinkel 'live'. Claudia heeft dit nog net mee kunnen maken. Zij was al lange tijd ongeneeslijk ziek en overleed een paar dagen nadat de webshop was gestart.

Claudia, mijn lieve, sprankelende zus, die met veel passie alles uit het leven heeft gehaald. Zij inspireert mij nog steeds iedere dag opnieuw voor mijn werk voor Jan & Juup. Met haar favoriete woonstijl, haar levensmotto én prachtige uitspraken in gedachten, werk ik met enorm veel plezier verder aan onze droom.

Marian (Jan)

 

Jan&Juup, woonaccessoires en tuindecoratie voor verschillende woonstijlen

Webshop Jan&Juup biedt een mix van woonaccessoires voor diverse woonstijlen. Anno 2023 vind je niet alleen landelijke en brocante woonaccessoires en tuindecoratie. Ook accessoires voor in een oud industrieel en klassiek interieur kun je bij ons vinden. Het assortiment varieert van robuuste, stoere artikelen tot soms wel hele romantische brocante spulletjes.


Ons assortimen bevat dé basics voor in huis

Ons assortiment bestaat vooral uit de basics die bijna iedereen in huis en tuin nodig heeft. Denk aan bijv. kapstokhaken, deurknoppen, plankdragers , keukenrolhouders, wc-rolhouders en handdoekhaakjes. Daarnaast vind je in onze webwinkel leuke hebbedingen om (jezelf) cadeau te geven. Zo  maken we er onze eigen woonstijl-mix van!

Merken woonaccessoires en tuindecoratie

Al rondsnuffelend in onze webwinkel, vind je woonaccessoires en tuindecoratie zoals windlichten, dienbladen, etageres, taartplateaus, opbergmanden, kransen, droogbloemen, zijden bloemen, ladeknoppen, deurknoppen en kapstokhaken. Deze woonartikelen zijn o.a. van bekende merken als  Esschert Design , Clayre & Eef en Sass&Belle.

Unieke landelijke, brocante, oud industriële woondecoratie

Naast de merken die we in ons assortiment hebben, speuren wij naar unieke brocante of vintage woonaccessoires en tuindecoratie die ons assortiment goed aanvullen. Daarbij gaat het niet alleen om brocante of vintage spullen, die we al zoekende op een brocante markt of rommelmarkt tegenkomen. Wij hebben juist ook contacten met de kleinere groothandels in binnen- en buitenland. Via deze kleinere groothandels komen we aan unieke artikelen, die je niet snel in andere (web)winkels zult tegenkomen.