€ 4,95 verzendbijdrage / GRATIS verzending v.a. € 50,00
SALE // SOLDEN // KORTING // UITVERKOOP

Over Jan&Juup

Het idee voor een webwinkel in landelijke, brocante, vintage woonaccessoires en tuindecoratie ontstond in 2010. Wij, Claudia en Marian (zusjes, vroeger met bijnamen Juup en Jan), zochten beiden een nieuwe uitdaging. Eén van ons was ervaren in woonstyling, de ander had ervaring in marketing, Tijdens onze vele gesprekken - daar zijn zusjes tenslotte voor - besloten we er gezamenlijk voor te gaan: webwinkel Jan&Juup!

Claudia hield van een landelijk interieur in rustige kleuren als wit, grijs, bruin en natuurlijke materialen. Brocante gebruikte zij om unieke hoekjes te creëren. Het is een mix van landelijke, brocante en Scandinavische stijl waar zij van hield. Deze woonstijl wilden wij in Jan&Juup's webwinkel terug laten komen. Na een paar maanden voorbereiding ging onze webwinkel ‘open’. Onze opening werd overschaduwd door het onvermijdelijke. Claudia was al lange tijd ongeneeslijk ziek. Zij overleed de dag nadat onze allereerste klant een bestelling plaatste.

Claudia was mijn lieve, sprankelende zus, die met veel passie alles uit het leven heeft gehaald. Zij inspireert mij nog steeds iedere dag opnieuw voor mijn werk voor Jan&Juup. Met haar favoriete woonstijl, haar levensmotto én prachtige uitspraken in gedachten, werk ik met enorm veel plezier aan het verwezenlijken van onze gezamenlijke droom.

Marian (Jan)

Jan&Juup, woonaccessoires en tuindecoratie voor verschillende woonstijlen

Webshop Jan&Juup biedt een mix van woonaccessoires voor diverse woonstijlen. Van landelijke, brocante, vintage, Scandinavische tot industriële woonaccessoires en tuindecoratie. Van robuuste, stoere producten tot soms ook lieve en zelfs wat romantische spulletjes. Enerzijds richten we ons op de basics die bijna iedereen in huis en tuin nodig heeft. Anderzijds vind je in onze webwinkel ook hele vrolijke hebbedingen om (jezelf) cadeau te geven. Zo hebben we er onze eigen mix van gemaakt!

Merken woonaccessoires en tuindecoratie

Al rondsnuffelend in onze webwinkel, vind je woonaccessoires en tuindecoratie zoals, windlichten, dienbladen, etageres, taartplateaus, opbergmanden, kransen, tekststickers, zijden bloemen, ladeknoppen, deurknoppen en kapstokhaken. Deze woonartikelen zijn o.a. van bekende merken als Esschert Design, Clayre & Eef, Braxton, Go'Round, Broste Copenhagen, Rustik Lys, Imbarro en Sommerfield . Ook hebben wij krijtverf en colourwax van het 100% ecologische verfmerk Amazona in ons assortiment.

Unieke landelijke, brocante, vintage spulletjes

Naast de merken die in ons assortiment hebben, speuren wij naar unieke brocante, vintage woonaccessoires en tuindecoratie die het assortiment van onze webwinkel goed aanvullen. Dan gaat het niet alleen om brocante of vintage spullen, die we al zoekende op een brocante markt of rommelmarkt tegenkomen. Wij hebben juist ook contacten met de kleinere groothandels in binnen- en buitenland. Via deze kleinere groothandels komen we aan unieke kapstokhaken, ladeknoppen, deurknoppen, tekstbordjes, etageres, dienbladen en windlichten, die je niet snel in andere (web)winkels zult tegenkomen.

Handgemaakt & op maat

Daarnaast kun je bij ons terecht voor handgemaakte producten, zoals bijvoorbeeld kapstokken of hertenkoppen van steigerhout of sloophout voor binnen of buiten. En wil je iets op maat laten maken, dan kan dat. Neem hiervoor contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Kortom, Jan&Juup is een webwinkel waar je je hart kunt ophalen als je van gezellig wonen houdt.