Retouren

Wij doen ons uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen. Echter, wij begrijpen dat een artikel er soms toch anders uitziet dan je misschien had verwacht.

Retourneren
Voldoet een artikel niet aan je eisen of wensen dan bieden wij je de mogelijkheid om het betreffende artikel conform de Algemene Voorwaarden (herroepingsrecht) te retourneren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel van ons retour. Het artikel moet dan wel in goede staat (ongebruikt én zonder schade) door ons retour zijn ontvangen. Afhankelijk van de mate van de schade en/of het gebruik, wordt een deel van het aankoopbedrag terugbetaald. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor je eigen rekening.
 

Hoe ziet het herroepingsrecht er uit?
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd (als er door ons geen schade aan en/of gebruik van het artikel is geconstateerd). Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Kosten van je retour
De kosten voor retour van jouw adres naar ons adres zijn voor eigen rekening. Daarnaast zal 
de dan geldende verzendbijdrage van een bestelling, als het resterende orderbedrag onder de grens van gratis verzendbijdrage valt, in rekening worden gebracht. Deze verzendbijdrage wordt ingehouden op het bedrag dat wordt teruggestort. 

Hoe gebruik maken van herroepingsrecht?
Om gebruik te maken van dit recht moet je eerst contact met ons opnemen via [email protected]. Is een retour niet vooraf aangemeld? Dan kunnen we je retour helaas niet in behandeling nemen, en zal je retour niet verwerkt worden. Heb je meerdere artikelen besteld? Geef dan ook aan wat je retour gaat zenden. Na aanmelding ontvang je van ons per e-mail een bevestiging voor de retour. Een kopie(print) van deze e-mailbevestiging moet je in de doos bijsluiten. Hierdoor weten we van wie de retourzending afkomstig is en kunnen we jouw retour snel verwerken. 

Verpak het artikel of de artikelen altijd goed en veilig. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zichtbaar gebruikte en/of kapot aangekomen artikelen in ons magazijn worden door ons niet vergoed.

Als er echter slijtage of schade aan het artikel is opgetreden, dan zullen wij die schade verrekenen met het eventueel nog terug te storten bedrag.

Op maat gemaakte producten
Het herroepingsrecht  geldt niet voor op maat gemaakte producten.

Geen herroepingsrecht voor bedrijven
Bedrijven kunnen geen beroep doen op het herroepingsrecht. Dit recht geldt namelijk alleen voor consumenten.