Veelgestelde vragen

1. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren (dit is het zgn. herroepingsrecht voor consumenten). Je krijgt dan het volledige orderbedrag, incl. verzendkosten, teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikt wilt maken van dit herroepingsrecht, dan zal het artikel in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Ben je van plan om je bestelling te retourneren, dan moet je ons vooraf informeren via retouren@janenjuup.nl.

Bedrijven zijn voor het herroepingsrecht uitgesloten.

2. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hanteren 1-2 werkdagen voor het verzendklaar maken van de bestellingen. Bestellingen die voor 12.00 uur zijn gedaan, zijn dezelfde werkdag of 1 werkdag later verzendklaar.

De bezorging van de bestellingen wordt gedaan door postNL. Als wij de pakketten bij postNL afgeven, bezorgen zij in de meeste gevallen de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag; op zondag én maandag wordt niet bezorgd door postNL).

Onze ervaring met de bezorging in België en Duitsland is goed. De bezorging vindt in de meeste gevallen de volgende dag of 1 dag later plaats.

Mocht een artikel onverhoopt tijdelijk niet leverbaar zijn, dan nemen we contact met je op om over de levertijd te overleggen.


Wil je er zeker van zijn dat een bepaald artikel op zeer korte termijn geleverd kan worden, neem dan gerust contact met ons op.

3. Kan ik mijn bestelling komen ophalen

Je kunt je bestelling komen ophalen in Nieuwveen. Maak hiervoor, via e-mail (info@janenjuup.nl) of telefoon (06-49874880), een afspraak met ons.

4. Kan ik mijn bestelling ophalen bij een PostNL locatie?

Je kunt je bestelling ophalen bij een PostNL locatie. Je betaalt hiervoor niets extra's. Bij het afrekenen geef je dit als optie aan. Als wij je pakket klaarmaken, kiezen we de PostNL locatie die het dichtst bij je adres ligt. Wil je een andere PostNL locatie? Geef dat dan aan via e-mail (info@janenjuup.nl) of telefoon (06-49874880).

 

5. Kan ik mijn bestelling alleen bij mij thuis laten afleveren (NIET bij de buren)?

Het is mogelijk om je bestelling alleen bij jouw thuis te laten afleveren. Je kunt dit aangeven bij het afrekenen. Je betaalt hiervoor € 4,22.

 

6. Kan ik mijn bestelling 's avonds thuis bezorgd krijgen?

Om je bestelling 's avonds bezorgd te krijgen (tussen 18.00 en 21.30 uur) betaal je € 5,20.  Een avondlevering met handtekening voor ontvangst kost € 5,54.

 

7. Heeft Jan&Juup een fysieke winkel?

Jan&Juup heeft geen fysieke winkel. Wel kun je op afspraak een bestelling komen ophalen of een artikel komen bekijken. Afrekenen gaat altijd contant (s.v.p. gepast betalen), er is geen pinautomaat aanwezig.

8. Wat is de verzendbijdrage van mijn bestelling?

Bestellingen binnen Nederland boven € 50,00 zijn gratis. Bestellingen binnen Nederland onder € 50,00 hebben een verzendbijdrage van € 3,95.

Voor België en Duitsland hanteren we minimaal € 75,00 per bestelling voor gratis verzenden. Bij bestellingen onder € 75,00 betaal je een verzendbijdrage van € 7,95.

Neem voor het verzenden naar andere landen contact met ons op.


9. Kan ik een factuur van mijn bestelling ontvangen?

Indien gewenst kunnen we je een factuur met BTW mailen. Stuur ons een mail (info@janenjuup.nl), en wij sturen je de factuur.

10. Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Jan&Juup?

Je kunt bij Jan&Juup betalen via:
1. iDeal
2. overboeken (neem hierover contact met ons op)
3. Sofort (Duitsland)
4. Mr. Cash/Bancontact (België)
5. contant (bij afhalen)

11. Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Het is mogelijk om een bestelling te annuleren, mits je bestelling nog niet is verzonden. Als je bestelling reeds is verzonden, en je wilt alsnog annuleren, dan zijn de retourkosten voor je eigen rekening.

12. Betaal ik voor een klein artikel (brievenbuspost) minder verzendkosten?

De verzendbijdrage die je betaalt, zijn voor de portokosten, verpakking én handling. Jan&Juup hanteert 1 lage verzendbijdrage voor alle bestellingen, groot én klein. De verzendbijdrage bedraagt  € 3,95 voor zendingen binnen Nederland. De verzendbijdrage voor België en Duitsland bedraagt € 7,95.

13. Hanteren jullie een minimum bestelbedrag?

Nee, Jan&Juup hanteert geen minimum bestelbedrag. Als je wilt, kun je bij ons gewoon 1 kapstokhaakje bestellen.

14. Hoe kan ik profiteren van al jullie acties en aanbiedingen?

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en acties? Meldt je dan bij ons aan met je e-mail adres. Zo mis je nooit meer één van onze mooie aanbiedingen of acties. Je kunt ook onze Facebook-pagina ‘liken’, of ons volgen op Instagram.

Staat je vraag hier niet bij?

Staat je vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op: info@janenjuup.nl of 06-49874880.