Handdoek haakjes keuken

Je ontkomt in de keuken niet aan het ophangen van een paar haakjes voor de handdoek en theedoek, en niet te vergeten de pannenlappen. Natuurlijk wil je dat deze handdoekhaakjes precies passen bij de stijl en kleur van je keuken. Binnen ons uitgebreide assortiment kleine haakjes heb je keuze uit brocante, landelijke en oud industriële haakjes in verschillende kleuren. Uiteraard zijn deze haakjes ook te gebruiken voor het ophangen van mokken, pannen en ander keukengerei. Combineer, mix-and-match, en maak je keuken met deze leuke haakjes helemaal af.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 72

Van hoog naar laag sorteren

Handdoek haakjes keuken

 

Vind bij ons leuke haakjes voor de handdoek en theedoek in de keuken. In het assortiment vind je ze voor een brocante, landelijke en oud industriele keukeninrichting. De meeste  gewilde kleur voor handdoekhaken voor de keuken is zwart. Die zijn gemaakt van verschillende materialen en in allerlei vormen, waardoor er ondanks de kleur veel variatie is. Naast de zwarte handdoekhaakjes hebben we witte haakjes, grijze haakjes en bruin met zwart gietijzeren handdoekhaakjes. Daarnaast zijn er haakjes van chroom en kleine haakjes in diverse blauwe en groene tinten.

Kleine kapstokjes met 2 of 3 haakjes

In plaats van losse haakjes naast elkaar te gebruiken, kun je kiezen voor een klein kapstokje met bijv. 2 of 3 haakjes.


Haakjes online bestellen

Dus leuke en unieke handdoek haakjes voor in de keuken bestel je online bij Jan&Juup. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze in huis.