Gouden deurknopjes en kastknopjes

 

De kleur goud is weer volop terug in ons interieur. Ga je een kast of deur opknappen? Maak het dan af met een stel gouden deurknopjes of kastknopjes. Een gouden deurknop geeft elk kastje de mooiste look. Verander je meubels binnen een handomdraai met een meubelknop van goud. Zo laat je je mooiste meubels nog meer opvallen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 47

Van hoog naar laag sorteren

Gouden deurknopjes en gouden kastknopjes

De gouden kleur is weer terug in het interieur! En dat zie je ook terug in ons assortiment deurknopjes en kastknopjes. We hebben kast- en deurknoppen die geheel goudkleurig zijn. Of gecombineerd worden met bijv. wit of zalmkleurige steen/marmer. En knoppen waarin de goudkleur gecombineerd wordt met porselein.

 

Gouden kastknoppen in de vorm van een dier

Kastknopjes in de vorm van een dier zijn er altijd al geweest. Leuk voor bijv. in de kinderkamer. Nu zijn er gouden kastknopjes in de vorm van een dier. We hebben o.a. gouden kastknopjes in de vorm van een olifant, een bij, een leeuw, een hert, een kever en een buffalo schedel. Nog steeds erg leuk voor op een kinderkamer. Maar net zo leuk voor een kastje in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Gouden kastknoppen in andere vormen dan dieren zijn er ook. O.a. gouden kastknoppen in de vorm van bladeren. Bijv. een palmblad, een blad van een monstera plant, of een eikenblad. 

 

Handgreep keuken van goud

Ben je bezig om je keukenkastjes op te knappen. Gebruik voor de handgrepen dan mooie gouden kastknoppen of gouden handgrepen. In ons assortiment vind je als grepen o.a. de ladegreep gouden veer en de ladegreep in de vorm van een eikenblad. Maar eigenlijk kun je voor je keukenkastjes alle gouden kastknoppen gebruiken. Welke vind jij de leukste? 

 

Gouden deurknopjes kopen

Kortom, een gouden deurknop geeft elk kastje de mooiste look. Verander je meubels binnen een handomdraai met een meubelknop van goud. Zo laat je je mooiste meubels nog meer opvallen.

Bestel de gouden deurknopjes eenvoudig online bij Jan&Juup! Als je vandaag bestelt, worden de knopjes binnen 1 tot 2 werkdagen naar je opgestuurd.