De leukste mannen-cadeaus

Cadeau tips voor mannen

Kastjes en commodes in de kinderkamer lenen zich heel goed voor een paar leuke deurknopjes die helemaal passen bij de stijl van de kamer van je kind. Een jungle kamer? Kies voor de neushoorn knop, leeuw knop, olifant knop, of het zebra knopje. Een dino kamer? Daarvoor hebben we uiteraard de gouden dinosaurus deurknop. Een roze prinsessenkamer? Kies dan voor mooie roze of witte knoppen. Binnen een handomdraai past de nieuwe IKEA-kast of een oud opgeknapt kastje in het thema van de kinderkamer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 145-168 van 1645

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een leuk cadeau voor mannen?

6 cadeau tips voor mannen op een rij


Slaag je er niet in om een cadeau voor een man te kopen? Misschien heb je dan iets aan onze tips.

1. Cadeau tuinieren

Is hij een tuinliefhebber, en graag in de tuin bezig? Dan kan hij vast handige leren tuinhandschoenen, een mooie zinken gieter of iets anders voor in de tuin gebruiken. 

2. Nog een cadeau voor in de tuin

Of geniet hij liever van de tuin vanaf het terras? Dan is een stoer object zoals een vogel van metaal dat in de tijd gaat roesten een mooi cadeau om te geven.

3. Cadeau wielrennen

Is hij een fietser, of zelfs een heuse wielrenner? En draagt hij een bril? Dan is dit het ideale cadeau: een brillenkoker met de afbeelding van retro wielrenners. Wedden dat hij dit een ontzettend leuk cadeau vind!

4. Cadeau flesopener

Voor iemand die wel eens een biertje drinkt, is een stoere flesopener natuurlijk het cadeau. We hebben verschillende flesopeners en bieropeners, speciaal voor mannen!

5. Cadeau man cave

Heeft hij een zolderkamer of schuurtje waarin hij klust, en noemt hij dit al zijn man cave, dan hebben we leuke MAN CAVE tekstborden speciaal voor hem!

6. Leuk cadeau voor opa

En als laatste mag in dit rijtje natuurlijk een leuk cadeau voor opa niet ontbreken. Eigenlijk kunnen alle bovengenoemde cadeaus al leuk voor hem zijn. Maar dit kleine cadeautje is alleen voor opa’s bestemd: een tekstbordje met daarop de tekst ‘je bent de allerliefste OPA’.