Wat is een leuk Vaderdagcadeau?

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren

6 vaderdag cadeau tips op een rij


Ben je nog niet geslaagd met een vaderdag cadeau kopen? Misschien heb je dan iets aan onze tips.

1. Vaderdag cadeau tuinieren

Is je vader een tuinliefhebber, en is hij graag bezig in de tuin? Dan kan hij vast leren tuinhandschoenen, een zinken gieter of iets anders voor in de tuin gebruiken.

2. Nog een vaderdag cadeau voor in de tuin

Of geniet je vader liever vanaf het terras van de tuin? Dan is een stoer object zoals een vogel van metaal dat in de tijd gaat roesten een mooi cadeau om te geven.

3. Vaderdag cadeau wielrennen

Is je vader een fietser, of zelfs een heuse wielrenner? En draagt hij een (lees)bril? Dan is dit het ideale vaderdag cadeau: een brillenkoker met afbeelding van retro wielrenners. Wedden dat hij dit een ontzettend leuk vaderdag cadeau vind!

4. Vaderdag cadeau flesopener

Voor een vader die wel eens een biertje drinkt, is een stoere flesopener natuurlijk het ultieme vaderdag cadeau . We hebben verschillende flesopeners en bieropeners, speciaal voor mannen!

5. Vaderdag cadeau man cave

Heeft je vader een zolderkamer of schuurtje waarin hij klust, en noemen jullie dit al zijn ‘man cave’. Wij hebben het MAN CAVE tekstbord speciaal voor hem!

6. Leuk vaderdag cadeau voor opa

En als laatste mag in dit rijtje natuurlijk een leuk vaderdag cadeau voor opa niet ontbreken. Eigenlijk zijn alle andere vaderdag cadeaus al leuk voor hem. Maar dit cadeau is alleen voor opa’s bestemd: een tekstbordje met daarop de tekst ‘je bent de allerliefste OPA’.