Pannenonderzetters

Met een pannenonderzetter voorkom je kringen of andere beschadigingen aan je tafel. Hete pannen, ovenschalen of een theepot zet je met een onderzetter veilig op tafel of het aanrecht. Bij Jan&Juup vind je mooie pannenonderzetters van hittebestendige materialen als gietijzer, metaal, hout, kurk en siliconen. We hebben tafelonderzetters en theepothouders in verschillende kleuren, vormen en stijlen. Onze brocante, landelijke en oud-industriële onderzetters zijn niet alleen functioneel, maar mogen zeker ook gezien worden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-35 van 35

Van hoog naar laag sorteren
  1. € 11,95
  2. € 9,95
  3. € 16,50

Metalen en gietijzeren onderzetters

Een brocante panonderzetter van gietijzer of metaal past helemaal in een landelijke keuken. We hebben ronde, rechthoekige en vierkante onderzetters, in oud-industriële en landelijke stijl. Onze gietijzeren brocante onderzetters zijn mooi vormgegeven met sierlijke details. Deze onderzetters zijn meestal voorzien van pootjes met een rubber dopje, zodat je er de tafel of het aanrecht niet mee beschadigt. Tip: de gietijzeren pannenonderzetters passen goed bij de gietijzeren rechauds in ons assortiment!

Houten onderzetters en panonderzetters van kurk

Ook onderzetters van natuurlijke materialen, zoals hout en kurk, passen uitstekend in een landelijk interieur. Bijvoorbeeld de leuke houten onderzetter in de vorm van een uil die we verkopen in onze webshop. Bij dit artikel hebben we trouwens ook bijpassende houten onderzetters voor glazen, ook in de vorm van een uil. Daarnaast hebben we de bekende praktische ronde en vierkante kurken onderzetters. Wie kent ze niet? En dan zijn er nog tafel onderzetters en onderleggers van andere warmtebestendige natuurlijke materialen, zoals onderzetters van zeegras, rotan en riet.

Siliconen pannen onderzetters

Bij Jan&Juup vind je ook zwarte siliconen pannenonderzetters met een strak en trendy design, die prima bij een industriële woonstijl passen. De zeshoekige onderzetters zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, doordat je ze tegen elkaar aan kunt leggen. Zo bieden ze ruimte voor een grotere pan of schaal. Heel handig en het staat nog mooi ook! Deze flexibele, hittebestendige onderleggers zijn heel gemakkelijk schoon te maken; je kunt ze zelfs in de vaatwasser doen. En van siliconen onderzetters zul je lang plezier hebben, want ze gaan lang mee.

Ronde onderzetters en andere leuke vormen

De metalen en gietijzeren onderzetters in ons assortiment zijn er in allerlei vormen. We hebben niet alleen vierkante, rechthoekige, ovale en ronde onderzetters, maar ook originele trivets in de vorm van een bloem of dier. Zo hebben we brocante pannenonderzetters en theepothouders in de vorm van een uil, een vlinder en een hart. Heeft jouw interieur een maritiem tintje of houd je van zeilen? Dan zijn onze decoratieve pannenonderzetters met een anker of zeilboot een aanrader. Dat is voor jou toch veel leuker dan een ronde of vierkante kurken onderzetter!

Industriële onderzetters

Past strak en industrieel meer bij jouw interieur dan brocante? Kijk dan eens naar onze stoere industriële onderzetters, zoals deze ronde pannenonderzetter van zink. En op deze rechthoekige grote onderzetter in industriële stijl plaats je gemakkelijk een grote pan of brede ovenschaal. Ook onze siliconen pannen onderzetters passen goed bij een strak interieur.

Onderzetters zwart en bruin

In onze webshop verkopen we veel zwarte onderzetters, van gietijzer, metaal of siliconen. Zwart is natuurlijk een praktische kleur die overal bij past. Maar ook onze gietijzeren donkerbruine onderzetters staan mooi op vrijwel elke tafel of aanrecht. Daarnaast hebben we pannenonderzetters die sleets zijn geverfd, om ze  een verweerd, brocante uiterlijk te geven. We hebben bijvoorbeeld ronde, lichtbruine onderzetters met sierlijke pootjes, en ook een leuke gietijzeren onderzetter in de vorm van een uil in een blauwgroene kleur.

Kleine en grote onderzetters

Bij Jan&Juup hebben we pannenonderzetters in verschillende maten. We hebben kleine vierkante en ronde onderzetters met een diameter tussen de 16 en 18 centimeter. Maar er zijn ook grotere trivets met een diameter vanaf 20 centimeter. Onze rechthoekige onderzetters zijn nog groter, zodat deze ook ideaal zijn voor het neerzetten van een grote ovenschaal. Deze rechthoekige panonderzetters hebben we in industriële en brocante stijl. Sommige onderzetters hebben we zowel in klein als groot formaat, zodat je ze gemakkelijk met elkaar kunt combineren.

Andere handige accessoires voor op tafel

Wil je je salon- of eettafel helemaal kras- en kringvrij houden? Dan hebben we nog meer handige accessoires voor je! Naast pannenonderzetters voor op het aanrecht of op tafel, vind je in onze webshop namelijk ook kleine onderzetters voor glazen en bekers. Deze zijn gemaakt van hout, kurk, glas of marmer. Ook een tafelkleed of placemats zijn onmisbaar als je je tafel schoon wilt houden tijdens het eten. Is er een feestje en wil je een taart mooi presenteren? Kijk dan eens naar onze taartplateaus, want ook die hebben we in alle soorten en maten.

Brocante, industriële of landelijke onderzetters kopen?

Wil je een set mooie pannenonderzetters kopen voor in je keuken of eethoek? Brocante, landelijke of oud-industriële onderzetters van metaal, hout, siliconen of gietijzer bestel je eenvoudig en snel online in onze webwinkel. Als je vandaag bestelt, wordt je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen naar je opgestuurd.