GRATIS verzending v.a. 75 euro

Kerst tafeldecoratie

Kerst tafeldecoratie Met kerst wil je tijdens het kerstontbijt, de kerstbrunch en het kerstdiner aan een mooie, gezellige gedekte tafel zitten. Wat heb je voor zo'n mooie kersttafel aan kerst tafelde...
Lees meer

Kerst tafeldecoratie

Met kerst wil je tijdens het kerstontbijt, de kerstbrunch en het kerstdiner aan een mooie, gezellige gedekte tafel zitten. Wat heb je voor zo'n mooie kersttafel aan kerst tafeldecoratie nodig? Doe hier ideeën voor de kersttafel versiering op. We hebben het één en ander uit ons assortiment voor jou op deze pagina samengebracht. Of scroll iets verder naar beneden voor onze uitgebreide tips.

Verbergen lees meer
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
5 tips voor kerst tafeldecoratie Met kerst wil je tijdens het kerstontbijt, de kerstbrunch en het kerstdiner aan een mooie, gezellige gedekte tafel zitten. Wat heb je voor zo'n mooie kersttafel aan k...
Lees meer

5 tips voor kerst tafeldecoratie

Met kerst wil je tijdens het kerstontbijt, de kerstbrunch en het kerstdiner aan een mooie, gezellige gedekte tafel zitten. Wat heb je voor zo'n mooie kersttafel aan kerst tafeldecoratie nodig? Hier volgen 5 tips.

Tip 1 Kerst tafelkleed

Een kerst tafelkleed, al dan niet gecombineerd met een tafelloper en/of placemats is het begin van een mooie kerst tafeldecoratie. Je kunt kiezen voor 1 kleur, of een combinatie kleuren. Bijv. een gouden tafellloper combineren met een wit tafelkleed, of een een zilveren tafelloper met een blauw tafelkleed.

Tip 2 Onderzetters en rechauds voor het kerstdiner

Bij een mooi gedekte tafel mogen onderzetters en rechauds niet ontbreken. Hete schalen zet je niet zonder een onderzetter op tafel. En omdat je waarschijnlijk langer tafelt dan normaal, is het belangrijk dat het eten warm blijft. Daarvoor zijn rechauds (warmtehouders) een uitkomst. 

Tip 3 Kerst servetten en servethouders

De keuze in kerst servetten is ieder jaar weer enorm groot. Bij ons vind je er een aantal in brocante en landelijke stijl. Een servethouder op tafel is praktisch. Kies er één in de stijl die bij je past, zoals bijv. een landelijke gietijzeren servethouder.

Tip 4 Kerstdecoratie op tafel

Heb je een lamp boven de eettafel waaraan je iets kunt ophangen? Hang er dan kerstgroen en kerstdecoraties aan. Ook op tafel kun je kerstversiering plaatsen. Bijv. een mooi kerststuk met daarin een windlicht verwerkt.

Tip 5 Kerstverlichting op tafel

Lichtjes op tafel brengen sfeer. Je kunt tegenwoordig de mooiste led-verlichting krijgen, maar kandelaars met kaarsen, of kleine windlichtjes met kaarsjes of waxinelichtjes, horen echt bij kerst.

Verbergen lees meer