Plafondhaken

Er zijn plafondhaken speciaal voor het ophangen van jassen (aan een kapstok), en er zijn haken die je aan het plafond kunt bevestigen om er bijv. een hangplant, of snoer van een hanglamp aan op te hangen. Vaak kun je plafondhaken voor allebei gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plafondhaak zwart

Helemaal passend binnen de industriële stijl is de zwarte plafondhaak. De zwarte plafond haak is momenteel een favoriete haak om in het interieur te gebruiken.

Plafondhaak kapstok

Reuzehandig als je in de hal een verlaagd plafond of een wandplank hebt, waaraan je plafondhaken kunt bevestigen. Zo maak je heel eenvoudig een ruime kapstok.

Plafondhaak lamp

Heb je een mooie industriële (hang)lamp met een lang snoer eraan dat je op elke plek in huis kunt neerzetten of ophangen? Dan is een industriële plafondhaak een uitkomst. Het is heel eenvoudig om een industriële lamp aan een haak op te hangen, en zo'n haak past qua stijl perfect bij je lamp en in het interieur.

Gietijzeren plafondhaak

Veel plafondhaken zijn gemaakt van gietijzer. Dat maakt deze haken nog stoerder en robuuster dan ze al zijn, waardoor ze goed passen in een industriële, of stoere woonstijl.

Plafondhaakjes

In het assortiment van Jan&Juup vind je niet alleen grote plafondhaken, maar ook kleine plafondhaakjes. Deze zijn minder aanwezig in het interieur, en worden bijv. gebruikt voor het ophangen van de kleinere bloempotten met hangplantjes.