€ 3,95 verzendbijdrage / GRATIS verzending v.a. € 50,00

kapstokhaken

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 164

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Smeedijzeren kapstokhaak dubbel
  € 6,95
 2. Rating:
  0%
  Industriële kapstokhaak zwart (9,5 x 7,5 x 3 cm)
  € 8,50
 3. Rating:
  0%
  Haak voor roede - bruin (10,5 x 5 cm)
  € 5,25
 4. Rating:
  0%
  kapstokhaak kat met staart (17 x 5 x 3 cm)
  € 5,95
 5. Rating:
  0%
  kapstokhaak giraffe (10 x 4 x 7 cm)
  € 5,50
 6. Rating:
  0%
  smeedijzeren haken (13 cm -16,5 cm -21,5 cm)
  vanaf € 5,95
 7. Rating:
  0%
  Haak voor roede - zwart (10,5 x 5 cm)
  € 5,25
 8. Rating:
  0%
  Kapstokhaak 3 dubbel (10,5x11,5x6cm)
  € 9,50
 9. Rating:
  0%
  Kapstokhaakje zwarte waterdruppel (7,5x4x2,2cm)
  € 3,95
 10. Rating:
  0%
  Kapstokhaak dubbel - zwart (12x8x3cm)
  € 6,15
 11. Rating:
  0%
  Kapstokhaak dubbel - wit (12x8x3cm)
  € 6,15
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 164

per pagina

Brocante kapstokhaken, landelijke kapstokhaakjes en industriële haken

Brocante kapstokhaken, landelijke haakjes en industriële haken vind je bij ons volop. Het zijn de eye-catchers voor de zelfgemaakte landelijke kapstokken, de stoere industriële kapstokken, of een opgeknapt brocante regaal.

Kapstokken

Een kapstok, in ieder huis is er wel één te vinden. Natuurlijk, je kunt er voor kiezen om – tijdelijk – je jas over de stoel of trapleuning te gooien. Maar uiteindelijk wil je toch een kapstok. Gewoon, omdat het veel praktischer is. En, omdat een kapstok juist een mooi decoratief object in de hal kan zijn. Je kunt er voor kiezen een kant-en-klare kapstok te kopen, of je kunt er zelf een maken. Over dat laatste, de DIY-kapstok, hebben we het hier. Een kapstok die perfect past bij je smaak, je woonstijl, in je eigen hal.

Kapstokhaken voor ieder interieur: brocante, landelijk, industrieel

Kapstokhaken heb je in allerlei maten, vormen en kleuren. Ze kunnen gemaakt zijn van gietijzer, smeedijzer, metaal of hout. De ene haak past mooi in een brocante, landelijk interieur, een andere haak weer in een stoer, industrieel ingerichte woning. In onze webwinkel vind je zowel brocante en landelijke, als industriële kapstokhaken.

Ideeën opdoen voor een nieuwe kapstok

Bij je vrienden, buren, op Pinterest, of in onze webwinkel, kun je genoeg ideeën opdoen voor een nieuwe kapstok. Maar kijk niet alleen naar het mooie. De praktische kant is in het geval van een kapstok niet onbelangrijk. Want zijn de haken en de constructie stevig genoeg voor zware (winter)jassen? Heb je ruimte genoeg in de hal voor een bepaalde kapstok? Kun je voldoende haken in je hal kwijt. En hoeveel ruimte moeten er tussen de haken zitten? Antwoord op deze vragen en meer vind je in onze blog ‘10 tips voor het zelf maken van een kapstok’.

Verschillende soorten haken om een kapstok te maken

Wandhaken: ons assortiment kapstokhaken bestaat voor het grootste deel uit wandhaken. Deze kun je direct aan de muur, of eerst aan een houten object, bevestigen.

Plafondhaken: daarnaast hebben we plafondhaken. Deze kun je aan de onderkant van een plank bevestigen.

S-haken
: zogenaamde S-haken kun je ophangen aan een roede.

Leuke effecten met kapstokhaken

Verschillende haken en haakjes in 1 kapstok

Een heel speels effect krijg je als je verschillende haken en haakjes door elkaar gebruikt. Deze kun je naast elkaar op 1 rij plaatsen, of op verschillende hoogten. Hoe meer je varieert in de grootte, kleur en plaats van de haakjes op de muur of houten plank / plaat, hoe speelser het effect.

Alle kapstokhaken op 1 rij

Als je alle kapstokhaken naast elkaar op 1 rij plaatst, geeft dit een rustig geheel. Dit effect bereik je het meeste als je alleen dezelfde haken gebruikt. Dus als je van rust in je interieur houdt, dan kies je voor dezelfde haak en plaats je die op 1 rij naast elkaar. Zorg er voor dat er voldoende afstand tussen de haken zit.

Haken en knoppen met elkaar combineren tot 1 kapstok

Nog een voorbeeld is om niet alleen kapstokhaken, maar ook kastknoppen voor een kapstok te gebruiken. Hierbij kun je ook weer spelen met de plaats van de haken en knoppen, zoals we hierboven hebben beschreven.

Hoe maak je zelf een kapstok?

Wil je weten waar je allemaal op moet letten bij het maken van een kapstok? Dat kun je lezen in 10 tips voor het zelf maken van een kapstok. En ben je er nog niet uit wat voor kapstok je wilt maken, dan vind je in de blog 10 leuke ideeën voor het zelf maken van een kapstok nog een aantal ideeën. Wil je weten waar je kapstokken en kapstokjes voor kunt gebruiken? Lees dan de blogpost 10 verschillende kapstokken inlc. tips.