GRATIS verzending v.a. 75 euro

gouden deurknopjes

Gouden deurknopjes en kastknopjesDe kleur goud is weer volop terug in ons interieur. Ga je een kast of deur opknappen? Maak het dan af met een stel gouden deurknopjes of kastknopjes. ...
Lees meer

Gouden deurknopjes en kastknopjes

De kleur goud is weer volop terug in ons interieur. Ga je een kast of deur opknappen? Maak het dan af met een stel gouden deurknopjes of kastknopjes.

Verbergen lees meer
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 38

Pagina
per pagina
Gouden deurknopjes en gouden kastknopjes De gouden kleur is weer terug in het interieur! En dat zie je ook terug in ons assortiment deurknopjes en kastknopjes. We hebben kast- en deurknoppen die gehe...
Lees meer

Gouden deurknopjes en gouden kastknopjes

De gouden kleur is weer terug in het interieur! En dat zie je ook terug in ons assortiment deurknopjes en kastknopjes. We hebben kast- en deurknoppen die geheel goudkleurig zijn. Of gecombineerd worden met bijv. wit of zalmkleurige steen/marmer. En knoppen waarin de goudkleur gecombineerd wordt met porselein.

 

Gouden kastknoppen in de vorm van een dier

Kastknopjes in de vorm van een dier zijn er altijd al geweest. Leuk voor bijv. in de kinderkamer. Nu zijn er gouden kastknopjes in de vorm van een dier. We hebben o.a. gouden kastknopjes in de vorm van een olifant, een bij, een leeuw, een hert, een kever en een buffalo schedel. Nog steeds erg leuk voor op een kinderkamer. Maar net zo leuk voor een kastje in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Gouden kastknoppen in andere vormen dan dieren zijn er ook. O.a. gouden kastknoppen in de vorm van bladeren. Bijv. een palmblad, een blad van een monstera plant, of een eikenblad. 

 

Handgreep keuken van goud

Ben je bezig om je keukenkastjes op te knappen. Gebruik voor de handgrepen dan mooie gouden kastknoppen of gouden handgrepen. In ons assortiment vind je als grepen o.a. de ladegreep gouden veer en de ladegreep in de vorm van een eikenblad. Maar vergeet niet dat je voor keukenkastjes ook de gouden kastknoppen kunt gebruiken. 

Verbergen lees meer