€ 3,95 verzendbijdrage / GRATIS verzending v.a. € 50,00

draadhaakjes

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 23

Pagina
per pagina
 1. Rating:
  0%
  groot zwart draadhaakje (48mm)
  € 2,50
 2. Rating:
  0%
  zinken draadhaak lang (12x4x4,5cm)
  € 3,75
 3. Rating:
  0%
  zinken draadhaakje (5x2cm)
  € 2,45
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 23

Pagina
per pagina

Brocante draadhaakjes

Zoek je brocante haakjes met schroefdraad?

Zoek je brocante haakjes met schroefdraad? Haakjes die je makkelijk zelf in zacht hout kunt draaien zonder zelfs te hoeven voorboren? Dan zijn brocante draadhaakjes de haakjes die je zoekt.

Brocante draadhaakjes zijn ideaal als handdoekhaakjes, keukenhaakjes, kinderkamer haakjes of haakjes babykamer.

Oorspronkelijk werden deze brocante haakjes veel in de keuken gebruikt, bijvoorbeeld bij een zgn. regaal. Hieraan kunnen kopjes, bekers, pannen, of keukengerei worden opgehangen. Ook werden ze vroeger aan de binnenkant van kledingkasten geschroefd. Hieraan kon dan een licht jasje, riemen of sieraden worden opgehangen.

Naast al deze mogelijkheden van vroeger worden ze nu bijvoorbeeld gebruikt om er een hangplantje aan op te hangen. Schroef een draadhaakje in het kozijn, aan een wandplankje of kast en je hebt een plekje voor zo'n leuk groen hangplantje.

Draadhaakjes in alle kleuren, vormen en maten

We hebben allerlei kleuren - zwart, wit, grijs, zinken, nikkel, roest, brons, brocante wit, brocante grijs, brocante blauw, brocante roze - en verschillende vormen, zoals de ronde, rechte, platte, torentje en een authentieke vorm. Daarnaast kun je bij ons draadhaakjes kopen in verschillende afmetingen: 40, 45, 50 en 60mm.

Alle draadhaakjes direct uit voorraad leverbaar!

Jan&Juup staat er om bekend dat ze een uitgebreid assortiment draadhaakjes op voorraad heeft. Alle draadhaakjes zijn altijd direct uit voorraad leverbaar.

Werkwijze indraaien van het draadhaakje

Voor het indraaien van de draadhaakjes is een klein stukje voorboren wel handig. Zeker in hard hout. Maar in zacht hout hoeft dat niet. Je kunt ook na het uitmeten waar het draadhaakje moet komen even een spijkertje met een paar kleine tikjes in het hout slaan. Daarna de spijker eruit halen, en je hebt al een beginnetje voor het indraaien van het draadhaakje. Draai het draadhaakje er vervolgens rustig met de hand in.

Brocante draadhaakjes groothandel

Bedrijven die een grote bestelling willen plaatsen, of regelmatig bij ons willen bestellen, kunnen contact met ons opnemen: 06-49874880 of info@janenjuup.nl.